Trials Rising – primul român ce îl testează în closed beta

În urmă cu puțin timp am primit acces la stadiul de test „closed beta” pentru jocul Trials Rising, joc ce se va lansa oficial pe 12 februarie 2019. Rising este al șaselea titlu din serie, după Trials (1999) disponibil doar pe platformele ce suportau java, Trials 2 (2007), Trials HD (2009), Trials Evolution (2012), Trials Fusion (2014) și va fi lansat pentru Windows, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch. Prețul de pornire pentru versiunea standard este de 24.99 euro, iar pentru versiunea „gold” ce include suplimentar un pachet cu mai multe motociclete, trasee și multe altele dar și o cărticică fizică de 16 pagini cu abțibilduri sunteți nevoiți să plătiți 39,99 euro.

În gameplay-ul de mai jos am jucat cele 5 curse disponibile momentan, am personalizat puțin vestimentația pilotului și am testat modul „multiplayer” prin participarea la un turneu.

Cum vi se pare jocul? Îl veți cumpăra?

0 comments
1 like

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente