Prezentare priză inteligentă Tapo P100

Reduceți consumul de energie și lungiți durata de viață a dispozitivelor prin folosirea unei prize inteligente.
Majoritatea dintre noi lăsăm telefonul la încărcat peste noapte, însă pe durata nopții bateria acestuia este mereu alimentată. Dacă scade un procent, imediat este umplut. Acest proces poate dăuna duratei de viață a acumulatorului și cu siguranță nu vă doriți acest lucru. Priza Tapo P100 este foarte mică, ușor de instalat și configurat, toate setările făcându-se prin aplicația TP-Link Tapo. Priza se conectează și la rețeaua Wi-Fi și poate fi controlată prin comenzi vocale adresate asistenților Google sau Alexa. P100 are foarte multe funcții de protecție, materialele folosite fiind ignifuge și minimizează eventualele situații neplăcute, iar capacele pentru cei doi pini ai ștecherului previn șocurile electrice. Priza inteligentă poate fi programată să pornească automat la ora dorită de voi și să se oprească la un interval de timp. Știind de obicei că un telefon modern nu are nevoie de mai mult de două ore de alimentare, puteți lungi durata de viață a dispozitivelor pe care le folosiți. Un alt exemplu ar fi un aparat de aer condiționat, care vă poate răci sau încălzi locuința înainte de a ajunge acasă. Priza poate fi accesată de la distanță, când plecați de la job, de exemplu, pornind curentul pentru orice tip de dispozitiv, atâta timp cât acesta nu are nevoie de apăsarea unui buton de pornire. Eventual dacă dispune de un comutator pornit/oprit îl puteți lăsa pe pornit. De asemenea, puteți seta un cronometru de funcționare pentru orice electronice conectate, priza oprindu-se automat.
Voi pentru ce ați folosi o astfel de priză? Ce dispozitive doriți să devină semi-inteligente și să pornească printr-o singură comandă vocală?

0 comments
1 like

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente