Gaming cu mouse wireless?

Una din marile dileme ale gamerilor atunci când vine vorba de perifericele pe care le folosesc se referă la necesitatea firului sau nu. Desigur, dacă purtam discuția asta cu 5 ani în urmă am fi avut anumite urme de îndoială, pentru că n-ar fi existat tehnologia wireless atât de avansată și ne gândim că pentru jocuri avem nevoie de un timp de răspuns cât mai rapid. Încă un aspect: alimentarea mouse-ului. În urmă cu mai mulți ani, acest tip de mouse era foarte greu pentru că trebuia alimentat cu două baterii AA. Nu era cazul să-l ridicați prea mult de pe mousepad și nu făceați haltere cu el, dar tot era greu pentru un joc video unde ai nevoie de finețe și rapiditate.

Mouse-ul Sandberg Wireless Sniper se aliniază la standardele de azi și aduce un șoricel foarte rapid, ușor și cu posibilitatea chiar de a-l ține conectat prin fir dacă simți nevoia. Acesta folosește o baterie de 1200 mAh ce se încarcă prin simpla conectare prin fir la calculator a mouse-ului timp de 6-8 ore (să zicem… două zile de utilizare) iar apoi veți putea folosi mouse-ul timp de trei luni fără să-l mai încărcați, eu zic că-i o afacere bună. Există și un indicator al bateriei ce va începe să pâlpâie atunci când se apropie perioada când mouse-ul trebuie reîncărcat. Desigur, dacă doriți și simțiți o performanță mai bună atunci când îl folosiți conectat prin fir, puteți să mergeți și pe această variantă.

Sandberg Wireless Sniper are în partea inferioară două comutatoare principale: primul schimbă între „media mode”, „500 Hz Fast mode” și „250 Hz Slow mode”, iar al doilea are rolul de a porni-opri mouse-ul și iluminarea, aici putând alege între „light”, „on” și „off”. Diferența dintre modul media și cele de gaming sunt doar setări predefinite pentru anumite butoane ce schimba volumul sau melodia ce rulează în acel moment sau modificarea DPI-ului (care are patru trepte, 1000, 1600, 2000, 2400) mai usor și funcție de dublu-click prin apăsarea unui singur buton.

Mouse-ul Sandberg Wireless Sniper poate fi cumpărat din magazinul oficial cu 199 lei. Tu ce preferi, wireless sau cu fir?

0 comments
2 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente