Gioteck TX40S – Calitate premium la preț mic

Vă mai amintiți de colaborarea cu Gioteck despre care vă povesteam în urmă cu o lună? Aceasta continuă cu o pereche de căști de gaming, Gioteck TX40S.

Compatibile atât pentru PC/Laptop cât și cu telefoane sau consolele PS4, Xbox One, Nintendo Switch dar și nou lansatele PS5 și Xbox Series X, TX40S sunt alegerea perfectă dacă îți dorești o singură pereche de căști pentru toate dispozitivele tale.

Una din cele mai aspectuase perechi de căști ce mi-au ajuns în mână, Gioteck TX40S e pentru gamerii din segmentul premium ce preferă să aibă un look serios fără luminițe RGB și alte brizbrizuri. Culoarea predominantă este negrul mat, ce se regăsește pe părțile exterioare ale cupelor ce sunt făcute din plastic dur, în partea superioară ce fixează căștile pe cap, unde regăsim și sigla gravată într-o textură plină de punctulețe ce iese în evidență și prin faptul că este lucioasă, iar toate cele trei zone de pernuțe îmbrăcate în material textil sunt tot de culoare neagră. Exteriorul cupelor are și ornamente metalice de culoarea bronzului în zona centrală, dar șinele de unde se reglează mărimea sunt din aceeași culoare, însă sunt din oțel, asta însemnând că vor fi foarte rezistente.

După părerea mea, TX40S se încadrează la căști on ear (peste ureche), și nu over ear (unde urechea este complet acoperită de pernuța cupei). Diametrul difuzoarelor este de 40mm și regăsim fir pe ambele părți pentru o mai bună calitate a sunetului, producătorul evitând să introducă un fir subțire și firav prin partea superioară.

Deși ele sunt gândite pentru segmentul de gaming, unde e nevoie de timpi de răspuns foarte rapizi pentru a auzi diferitele sunete ce te pot pune în pericol în cazul unui joc de tip first person shooter, de exemplu, acestea sunt potrivite și pentru ascultat muzică sau vizionat filme.

TX40S dispune de un singur conector jack de 3.5mm ce are rol de primi semnal audio dar și de a transmite semnal de la microfonul ce poate fi atașat foarte ușor prin simpla lui introducere în cupa dreaptă, în exterior. Calitatea acestuia este una ce nu dezamăgește și o puteți verifica în clipul de la finalul articolului. Faptul că microfonul este detașabil constituie un avantaj în situațiile când nu aveți nevoie de unul.

Lungimea cablului este de 1.2m, aceasta fiind potrivită pentru majoritatea situațiilor, atât pentru momentele când conectați căștile la un controller pe care îl țineți în mână, cât și în cazul în care ascultați muzică pe telefon în timp ce acesta este în buzunar, mie ajungându-mi cablul până la genunchi. Dacă ar fi fost cablul mai lung probabil ar fi fost deranjant pentru situațiile menționate mai sus. Cablul este plat și nu se va încurca prea ușor, iar dacă urcăm până în apropierea zonei unde se despart firele cupelor, regăsim și o consolă de unde avem control instant asupra microfonului pentru situațiile când dorim să nu fim auziți cu un buton on/off, dar și un potențiometru pentru volum și un mic suport stil agrafă ce poate prinde respectiva consolă undeva pe partea de sus a bluzei pentru a ști tot timpul unde e, să nu o căutați prin straturile de haine sau în momentele de tensiune din sesiunile de gaming.

În concluzie, căștile Gioteck TX40S sunt o alegere bună dacă dorești o compatibilitate cu foarte multe dispozitive, un aspect premium și un raport calitate/preț foarte bun, doar 179,99 lei.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente