Asus ROG Strix Fusion 500 – sunet impecabil cu super bass

ROG Strix Fusion 500 este o pereche de căști profesionale dedicate gaming-ului, cu microfon, prevăzute cu iluminare RGB prin aplicația de smartphone și sunet surround virtual pe 7.1 canale dezvoltat în colaborare cu Bongiovi Acoustics. Căștile se bucură de un convertor digital-analogic ESS ES9018 și amplificator SABRE9601K de calitate superioară și difuzoare ASUS Essence. Acestea dispun și de control tactil pentru o ajustare rapidă a volumului, diferite funcții de redare și sincronizare RGB, iar izolarea fonică și confortul ridicat se datorează cupelor ROG Hybrid. Acestea folosesc conector USB 2.0 şi sunt compatibile cu PC, Mac și PlayStation 4.

Specificații
Conector: USB
Platforma: PC, MAC, PlayStation® 4
Diametru difuzor: 50 mm
Material difuzor: Magnet Neodim
Impedanță: 32 Ohm
Frecvență de răspuns (căști): 20 ~ 20000 Hz
Microfon cu braț: Unidirecțional
Frecvență de răspuns (microfon): 50 ~ 10000 Hz
Sensibilitate: -39 dB ± 3 dB
Cablu acoperit cu material textil
Lungimea cablului: 2 m
Greutate: 360 g

Strix Fusion 500 dispune de iluminare RGB personalizabilă prin Aura Sync, având la dispoziție peste 16.8 milioane de combinații de culoare și patru efecte prestabilite: Static, Dinamic, Ciclu de culori, Muzică. Dacă alături de echipa ta participi la competiții în rețea și toți dețineți aceste căști, puteți aplica sincronizare pe toate căștile, acestea luminând identic, senzația fiind unică. Nu trebuie decât să activezi interfața Bluetooth a smartphone-ului și să conectezi căștile ROG Strix Fusion 500, iar apoi le poți sincroniza cu celelalte căști printr-o simplă comandă în aplicația dedicată (AURA Headset). Totodată, prin tehnologia Aura Sync poți avea efecte luminoase pentru mai multe periferice ROG dacă dispuneți și de o placă de bază ce suportă această funcție.

Căştile folosesc incinte acustice mărite, ermetice, sunetele rezultate fiind foarte clare, bassul puternic şi folosirea modului surround pe 7.1 canale schimbă total modul în care asculţi o melodie sau un joc, fiind optimizate să auzi fiecare detaliu. Acest mod se bazează pe tehnologia Bongiovi Acoustics Digital Power Station™ şi se activeză prin simpla apăsare a unui buton, nefiind nevoie de cabluri sau aplicaţii suplimentare.

Microfonul este amplasat în casca stângă şi se activează doar atunci când este scos din acel lăcaş, fiind flexibil îl puteţi aduce până lângă gură. Acesta dispune de un algoritm de procesare a sunetului ce oferă o claritate superioară în timpul jocului. La dezactivare se procedează la fel, se introduce microfonul la locul lui.

Cupele ROG Hybrid combină pielea ecologică şi materialul textil asigurând un nivel superior de confort, ajută la antifonare, iar calitatea audio nu este deloc compromisă.

Funcţia inovativă a acestor căşti este panoul tactil ce are diferite funcţii şi se află pe casca din stânga, alături de microfon şi butonul de surround, fiind principala zonă pentru control, dorind ca utilizatorul să nu ridice mâna de pe mouse.
Prin simpla trecere sau apăsare cu degetul puteţi modifica volumul, a pune pauză sau schimba melodia, chiar şi sincronizarea cu alte perechi de căşti dar şi asocierea cu telefonul.
Anterior/Următor – Glisare stânga/dreapta pentru selectarea melodiei
Controlul Volumului – Glisare sus/jos pentru ajustarea volumului
Pauză & Redare – Atingere simplă
Atingere menținută timp de 3 secunde pentru sincronizarea cu altă pereche de căști
Atingere menținută timp de 5 secunde pentru lansarea modului de asociere

Așa cum v-am obișnuit, mai jos aveți o prezentare video în care am făcut și o probă a microfonului.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente