Asus ROG Strix Magnus – colosul de pe biroul tău

Sunt sigur că au existat momente când colegii de joc v-au spus că microfonul pe care îl folosiţi se aude oribil, gâjâit, că mai bine nu mai vorbiţi decât să le deranjaţi jocul. Am soluţia premium pentru problema voastră. Microfonul Asus ROG Strix Magnus cu condensator este conceput special pentru discuţii cu prietenii, în timpul jocurilor, dar şi pentru transmisii live. Acesta este prevăzut cu iluminare Aura RGB şi tehnologie de eliminare a zgomotului ambiental. Totodată, are port auxiliar pentru conectarea instrumentelor muzicale şi un hub USB ce permite conectarea unor dispozitive suplimentare.

ROG Strix Magnus este primul microfon conceput special pentru pasionații de jocuri care creează conținut. El este prevăzut cu trei capsule de condensator cu calitate de studio pentru o calitate perfectă a înregistrării. Prin toate acestea ROG Strix Magnus surclasează microfoanele tradiționale și te ajută să oferi audienței conținut la cea mai bună calitate, conexiunea făcându-se prin USB 2.0.

Cu cele trei capsule de condensator de 14mm la standarde de studio, ROG Strix Magnus surprinde fiecare nuanță vocală ca să transmită cu fidelitate audienței emoția și atitudinea ta. ROG Strix Magnus oferă înregistrărilor un nou nivel de profesionalism, iar audiența se va bucura de un sunet mai cald, mai bogat și mai natural pentru o experiență audio mai bună.

ROG Strix Magnus încorporează o tehnologie de eliminare a zgomotului ambiental ce constă în prezenţa unui microfon dedicat în interior ce captează sunetele ambientale şi le trimite celor trei capsule condensator pentru analiză, rezultatul fiind că elimină zgomotul tastelor sau click-urilor.

Microfonul dispune de trei moduri de înregistrare, Cardioid, Stereo și Eliminarea Zgomotului Ambiental.
CARDIOID – Conceput pentru o singură persoană sau sursă audio, acest mod versatil se potrivește în majoritatea scenariilor de streaming.
STEREO – Cea mai bună opțiune atunci când este vorba despre sunet care provine de la două sau mai multe persoane ori surse audio, acest mod captează profunzimea și spațiul ambiental unde se desfășoară înregistrarea.
ENC – Conceput pentru transmisii de conținut din jocuri, acest mod de eliminare a zgomotului ambiental împiedică înregistrarea sunetului tastelor și al mouse-ului.

ROG Strix Magnus este primul și singurul microfon cu efecte luminoase RGB (din spusele Asus). Poți alege din 16.8 milioane combinații de culori și patru efecte luminoase (Static, Dinamic, Ciclu de culori, Efect muzical) care să delecteze audiența. Tehnologia Aura Sync permite microfonului să lumineze în acelaşi ritm cu alte periferice ROG, fiind necesară o placă de bază Asus ce suportă tehnologia Aura.

Magnus se laudă cu dimensiuni mult mai mici sub cele a modelelor concurente. Fiind conceput pentru transmisii live are un design compact şi nu e nevoie de un stativ sau braţ de fixare ce te-ar putea incomoda sau ar obtura vederea monitorului. Acesta se bucură şi de funcţii ce au butoane fizice, frumos integrate în design, uşor de accesat în timpul jocului, fără să fie nevoie ca jucătorul să ia mâna de pe mouse pentru a modifica volumul sau a pune microfonul pe mute.

Microfonul poate fi transportat şi folosit de oriunde, folosind geanta inclusă în pachet ce oferă protecţie împotriva şocurilor.

Specificaţii
Model microfon: unidirecţional, bidirecţional, omnidirecţional
Frecvenţă de răspuns: 20 ~ 20000 Hz
Sensibilitate: -35 dB ± 3 dB

În pachet sunt incluse:
Geantă pentru transport ROG
Cablu USB 3.0 textil cu lungimea de 1.5m
Ghid de utilizare
Adaptor pentru stand: filet 5/8-27 (montură standard pentru fixarea microfonului pe orice suport sau trepied)

În clipul de mai jos puteţi vedea un mic unboxing al Asus ROG Strix Magnus şi vă puteţi da seama de calitatea sunetului.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente