Căștile care vibrează – Genesis Neon 350

Toți observăm cum tehnologia avansează pe zi ce trece și perifericele de bază au din ce în ce mai multe caracteristici ce aduc un plus în experiența de zi cu zi, de la îmbunătățiri strict vizuale la cele fizice e doar un pas. Căștile Neon 350 produse de Genesis au o funcție inovativă pe care nu am mai întâlnit-o pe alte căști de gaming: vibrează! Cât de utilă e această funcție? Detaliez în continuare 🙂

Specificații
Caracteristici generale
Tehnologie: Cu fir
Tip căști: Gaming
Tip fixare: On Ear
Caracteristici tehnice
Impedanță (Ohm): 32
Diametru difuzor (mm): 50
Frecvență căști: 20 Hz – 20 KHz
Sensibilitate căști: 94 dB
Conectare: Jack 3.5mm
Lungime cablu (m): 2
Microfon inclus: Da
Sensibilitate microfon: -38 dB
Model microfon: Omnidirecțional
Informații suplimentare
Facilități: Efecte de vibrații; Iluminare cu LED rosu; Bandă pentru cap auto reglabilă
Sisteme de operare compatibile: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Altele
Culoare: Negru, Roșu

Pentru că nu mai sunt de ajuns caracteristicile de bază ale unei perechi de căști de gaming, Genesis Neon 350 aduce pe lângă iluminarea și designul specific jocurilor video și funcția de vibrații ale cupelor ce amplifică frecvențele joase ale sunetului, în cazul melodiilor vorbim despre bass. Senzația pe care o ai cu această pereche de căști este unică, pe lângă faptul că în jocuri toate efectele se aud mult mai bine și pentru că este prezent și efectul de vibrație și te simți mai aproape de pericol atunci când îți zdruncină creierii, atunci când asculți muzică te vei întâlni din nou cu vibrațiile, de această dată fiind efectul mai amplificat pentru că bass-ul este mult mai prezent decât în jocuri și acel inginer de sunet ce a masterizat melodia chiar și-a dorit să poți auzi acel bass, indiferent cu ce-l asculți.

Designul este foarte plăcut, căștile beneficiază de banda de sus ce se reglează singură după mărimea capului și nu este nevoie să o reglați voi. Culorile predominante sunt negrul și roșul, cele pe care orice gamer le iubește, acestea se regăsesc începând cu materialul textil ce îmbracă firul până la pielea ecologică ce îmbracă pernițele cupelor dar și la perna din partea de sus. Datorită acestora căștile sunt foarte confortabile și nu se simt deloc grele după o utilizare de lungă durată. Iluminarea nu putea să lipsească din peisaj, fiind totuși destul de simplă, prezentă în sigla Genesis de pe exteriorul fiecărei cupe dar și într-o grilă poziționată pe partea din spate a lateralelor.
Pe exteriorul cupei din partea stângă găsim o rotiță ce controlează volumul amplasată în partea din spate, foarte ușor de accesat cu mâna stângă, iar aproape de marginea frontală găsim și un mic buton ce activează/dezactivează funcția de vibrație, foarte util în momentele când nu-ți dorești o amplificare a bass-ului.
În partea frontală se regăsește și microfonul ce beneficiază și de funcție de noice cancelling și este flexibil și foarte util dacă vei folosi căștile în adevăratul scop în care au fost proiectate, gamingul. Dacă ești un iubitor al muzicii și nu folosești microfonul asa mult, nu vei putea să-l elimini pentru că nu este detașabil, trebuie să trăiești cu ideea că e prezent acolo pentru totdeauna :D.

Căștile beneficiază de un cablu foarte foarte gros îmbrăcat în material textil, de o lungime de 2 metri ce ajunge oricărui gamer înrăit. Acesta se termină într-un spliter cu 3 conectori, jack de 3.5mm verde pentru sunet, jack de 3.5mm roz pentru microfon și usb ce este necesar pentru a alimenta cu curent iluminarea și motorașele pentru vibrație.
Se aud foarte tare atunci când nu le purtați pe cap, fiind potrivite chiar și pe post de boxe de birou, de multe ori le-am folosit fără a le purta pe cap și nu simțeam deloc că nu se aude și că e necesar să le port. De asemenea, vibrația este destul de puternică încât vibrează și o mare parte a biroului.

Dacă îți dorești să experimentezi și tu senzația unei perechi de căști de gaming cu vibrații, Genesis Neon 350 pot fi achiziționate cu 121.98 lei, un preț foarte bun după părerea mea, principalele calități pe care eu le-am observat fiind calitatea sunetului, firul foarte lung și gros, volumul ridicat cu care pot fi redate sunetele dar și funcția de vibrație ce îmi place.

0 comments
2 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente