Învață să faci fotografii la 360° în jocuri

Fiind pasionat de artele vizuale de foarte mult timp, iar de aproape 2 ani încercând noi tehnici de fotografie la 360°, în această perioadă am descoperit diferite moduri și camere pentru a realiza aceste sfere cât mai ușor. Petrecându-mi mult timp prin jocurile video, testând noi titluri destul de des, am avut ideea de a încerca o astfel de fotografie și într-un peisaj digital.
M-am lovit, însă, de tehnica folosită, cea pe care o foloseam în mod normal nu funcționa. Nu puteam să fotografiez (în cazul de față e vorba de printscreen-uri) în toate direcțiile și apoi să lipesc pozele. Print Screen-urile neavând anumite date tehnice ale camerei (cum e cazul EXIF-urilor scrise de camerele foto), acestea nu au putut fi lipite, încercând asta în mai multe programe.
Așa că… a trebuit să descopăr o tehnică nouă, cea de a realiza o fotografie 360° dintr-o FILMARE. Trebuie să înregistrați ecranul în toate direcțiile și apoi încărcați filmarea într-un program și totul se face automat. Toți pașii pot fi urmăriți în filmulețul de mai jos.

Dacă încercați aceasta tehnică, vă invit să îmi arătați și mie ce-a ieșit 🙂

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente