Marvo G954 și G30 – Eleganță și calitate ridicată

Pentru că nu întotdeauna un gamer își dorește un mouse plin de culori și luminițe, prietenii de la Marvo au lansat mouse-ul G954, ce se deosebește prin simplitatea și eleganța sa, însă nu face rabat de la celelalte caracteristici ce ne interesează pe toți. Le detaliez în continuare:

Marvo G954

Este dedicat gamerilor de orice tip, senzorul optic Pixart 3325 fiind potrivit pentru orice gen (FPS, RTS, MOBA, etc.) iar DPI-ul se poate ajusta între 1000 și 10.000. Forma ergonomică a mouse-ului este concepută pentru mâna dreaptă, fiind puțin înalt pe partea stângă (partea cu butoanele laterale). Mă bucur că nu există butoane dedicate pentru schimbarea DPI-ului pentru că eu nu-l schimb deloc, după ce l-am setat rămân cu două butoane inutile pe mouse ce nu le voi folosi niciodată. În cazul G954 puteți configura cele 6 butoane după bunul plac și dacă simțiți nevoia de butoane pentru DPI le puteți seta pe lateral foarte ușor. Contactele de sub butoane vor rezista la peste 20 de milioane de apăsări, iar acest argument le fac potrivite pentru orice gamer.

Specificații
Senzor – Optic, Pixart 3325
Sensibilitate – 1000 ~ 10000 DPI
Butoane – 6 (programabile)
Viteza – 100 IPS
Accelerație – 20 g
Rata raportare – 125, 250, 500, 1000 Hz
Configurare avansată – Da (sensibilitate, macro, iluminare, profiluri)
Memorie integrată – Da
Software special pentru programare și configurare avansată, butoane dedicate pentru controlul sensibilității și al iluminării
Iluminare – RGB: 16 milioane culori
Conectare – USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate – Windows (7 sau mai nou)
Mousepad inclus – Nu

Iluminarea RGB este piesa de rezistență. Pe partea superioară, pe lângă zona logo-ului vom vedea luminițe în jurul rotiței și într-un șanț ce se continuă din aceasta. Adevărata iluminare, însă, este la baza mouse-ului, ca un neon de sub o mașină, sau ca-n filmul TRON, ăsta fiind feeling-ul pe care l-am avut eu. Efectele obținute atât pe mouse cât și în reflexia de pe mousepad sunt deosebite, acestea putând fi schimbate și configurate după bunul plac din aplicația dedicată a mouse-ului, din care puteți alege din 11 stiluri. Tot în aplicație puteți configura și rolul fiecărui buton sau puteți crea comenzi macro, toate putând fi salvate pe diferite profile, fie că aveți nevoie de setări diferite pentru jocuri diferite, fie că sunt mai mulți utilizatori pe același pc. Pe lângă simplitatea și eleganța acestuia dar și linia fină de iluminare ce beneficiază de efecte ce m-au făcut să-mi doresc asta la orice mouse din lume, pot spune că ar fi și unele aspecte pe care mi le-aș fi dorit să fie puțin altfel. Am simțit nevoia unui cablu îmbrăcat în material textil, pentru o mai bună alunecare pe birou, iar butoanele din partea stângă aș fi vrut să fie puțin mai adunate, poate mai mici, poate combinate toate cele trei contacte sub un singur buton, să nu fie despărțite așa tare.

Marvo G30

Mousepad-ul G30 face parte din setul „FireWolf” și se bucură de dimensiuni foarte generoase, fiind unul dintre frații mai mari. Orice mouse veți folosi, acesta va aluneca foarte bine pe suprafața de calitate superioară din micro-fibre și veți avea răspuns instant la orice mișcare. Dimensiunile de 45cm x 40cm x 3mm îl recomandă mai ales gamerilor ce folosesc sensibilitate mică, având un spațiu foarte mare de a mișca mouse-ul. O altă caracteristică ce poate fi utilă la un moment dat este și rezistența la apă, în cazul vărsării accidentale de lichide se poate curăța foarte ușor și lăsa la uscat și va fi ca nou! Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru stabilitate, aceasta se realizează prin baza cauciucată ce nu va permite deloc alunecarea mousepad-ului pe birou.

Specificații
Suprafață – Textil, waterproof
Special Design – FireWolf, margini cusute, bază cauciucată
Dimensiuni – 450 x 400 x 3 mm

În concluzie, mouse-ul Marvo G954 mi se pare foarte arătos și foarte simplu, nelipsind funcțiile cu care ne-am obișnuit. El costa 107.08 lei și mi se pare un preț foarte bun pentru ce oferă. Cât despre mousepad-ul Marvo G30, nu stiu dacă găsiți o soluție mai bună pentru numai 39,98 lei… e o adevărată comoară… și ce comoară, URIAȘĂ!

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente