Marvo G955 – Specificaţii de top la un preţ neînsemnat

A venit momentul să prezentăm produsul unui brand pe care mulţi dintre voi deja îl iubiţi, Marvo G955, un mouse cu specificaţii de top la un preţ accesibil tuturor, fără rival în această gamă.
Mouse-ul este potrivit oricărui gen de joc, de la FPS-uri, la RTS sau MOBA, fiind dotat cu un senzor optic ultra-performant (Pixart 3330) şi rezoluţie ajustabilă între 800 şi 12000 DPI pentru precizie extremă. Click-urile sunt de calitate foarte bună, funcţionând chiar şi după 20 de milioane de apăsări, în acest fel putând transforma fiecare click într-un kill. Mouse-ul are şase trepte de sensibilitate ce pot fi selectate printr-o apăsare pe butonul de sub rotiţa de scroll.

Specificaţii tehnice MARVO G955
Senzor: Optic (Pixart 3330)
DPI: 12000 dpi, ajustabili (800 ~ 12000)
Butoane: 7 (programabile)
Viteză: 150 ips, 8000 FPS
Accelerație: 30 g
Polling Rate: 1000 Hz
Memorie on-board: Da
Conectare: USB 2.0 (cu fir, 1.8 m)
Compatibilitate: Windows (7 sau mai nou)
Altele: ergonomie reglabilă, iluminare RGB

Mouse-ul are un design ce se poate ajusta (un lucru inedit pentru un mouse) prin modulele laterale interschimbabile pentru a obţine o prindere mai bună, fără a aluneca din mână în momentele intense din jocuri. Tot pe lateral sunt prezente şi cele două butoane ce pot fi acţionate cu uşurinţă folosind degetul mare. Prin intermediul aplicaţiei se poate creea un profil de utilizator pentru configurarea lui G955 privind sensibilitatea, diferite comenzi pentru butoane sau chiar şi iluminarea RGB ce dispune de multiple efecte formate din 16 milioane de culori. De asemenea, mouse-ul stochează aceste setări în memoria internă, profile ce pot fi configurate specific fiecărui joc, având posibilitatea de a avea aproape principalele funcţii direct pe mouse, fără să mai fie nevoie să apeşi o tastă sau o combinaţie.

G955 este disponibil în două culori, negru şi gri, iar în pachet vine alături de patru module laterale ce se pot adăuga în funcţie de preferinţele fiecăruia, acestea fixându-se foarte uşor, magnetic, apropiindu-le de mouse. Alt beneficiu este şi cablul îmbrăcat în material textil ce ajută împotriva şocurilor pe care le poate suferi mouse-ul în anumite momente când utilizatorul poate trage brusc de el.

După o utilizare intensă atât în jocuri cât și ca utilizare de birou sau la mișcări foarte minuțioase în grafica digitală, vă pot anunța că G955 răspunde foarte bine și rapid la comenzi, iar forma lui este foarte plăcută palmei chiar și după câteva ore de folosire.

Modul de iluminare RGB este unul destul de discret, existând două fire subțiri pe laterale ce pot avea foarte multe efecte, incluzând chiar și viteza cu care se mișcă lumina, dar și rotița de scroll sau logoul cu scorpion ce se află pe spatele mouse-ului (la care am avut o culoare fixă, poate nu am găsit eu de unde se schimbă).

Butoanele de sub click-uri sunt de bună calitate, silențioase, rotița de scroll este lată, cu o adâncitură (lucru pe care nu prea l-am mai întâlnit), ajutând foarte mult la priza degetului când derulezi o pagină web sau schimbi arma într-un joc.

Toate aceste beneficii se adaugă unui preț de numai 133,99 lei. Preț pentru care nu veți găsi aceeași calitate la alt model de la alt brand.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente