Marvo HG9015G – numai calități!

Căști? Da! Solide? Cu siguranță! De calitate? Normal, doar sunt făcute de Marvo! Au iluminare? Poți să ghidezi avioane la aterizare cu ele! Dacă încă nu ți-am trezit interesul te invit în minutele următoare să descoperi căștile de gaming Marvo HG9015G, un adevărat titan pentru periferice.

Căștile sunt mult mai mari și mai solide decât vă puteți imagina privind orice poze sau recenzii. Sunetele sunt redate deosebit de bine, asta datorându-se atât difuzoarelor de 50mm dar și efectului de surround virtual 7.1 ce oferă o experiență de neuitat în jocuri.

Specificații

Sunet: 7.1 surround (virtual)
Răspuns în frecvență: 20 Hz – 20 KHz
Dimensiuni difuzor: 50 mm
Impedanță căști: 21 Ω
Tip microfon: omnidirecțional
Dimensiuni microfon: 6 x 5 mm
Sensibilitate microfon: -42 dB ± 3 dB
Iluminare: Rainbow
Conectare: USB 2.0
Lungime cablu: 2.2 m
Compatibilitate: Windows (7 sau mai nou)

Principiul „over ear” (peste ureche) se potrivește la fix pentru că îți intră toată urechea în interior, la propriu, pernuțele fiind foarte mari și confortabile. Tocmai pentru că se fixează foarte bine pe urechi, HG9015G are un sistem de ajustare automată pe cap, ce ajută foarte mult pentru că nu e nevoie să fixezi mereu dimensiunea dacă sunt mai mulți utilizatori la același PC. Ajustarea se face printr-o bucată de piele sintetică foarte moale ce este prinsă pe fiecare parte cu câte două bucăți de „cablu metalic” ce oferă rezistență pentru fiecare așezare pe cap. Structura superioară ce ține împreună toate componentele este metalică, foarte rigidă dar și ușoară în același timp. Exteriorul cupelor este realizat din plastic solid vopsit în două nuanțe de gri așezate într-un design foarte plăcut, iar în centru ne bucurăm de o iluminare de tip Rainbow și de sigla ce arată superb în lumină scăzută. Tot iluminat este și vârful microfonului ce este de tip omnidirecțional și se comportă surprinzător de bine pentru un microfon atașat unei perechi de căști. Atât in-game dar și pe Discord s-a comportat exemplar și m-a convins să îl folosesc integral și în filmulețul de prezentare pe care îl puteți urmări mai jos.

HG9015G are și aplicație dedicată ce face toată magia să se întâmple. O puteți descărca de pe pagina produsului de pe site-ul oficial Marvo și vă veți bucura sunetul Virtual 7.1 la care se poate ajusta chiar și unghiul din care să vină sunetul, puteți personaliza până la patru profile pentru EQ dar există și un mod 3D ce creează un efect de „umplere” foarte plăcut. De asemenea, puteți avea efecte de Teatru, Baie, Dormitor sau Hol unde sunetele au predefinite anumite setări și răsună corespunzător locurilor de mai sus. Nici microfonul nu putea fi uitat, aveți posibilitatea de a seta Gain-ul și a-l pune pe mute.

Conexiunea la PC se realizează printr-un cablu foarte gros, îmbrăcat în material textil, cu o lungime de 2.2m (foarte lung!!!) pe care mi-l doresc dintotdeauna la o pereche de căști, acesta bucurându-se și de controale ce pot ajusta volumul, de a activa sau opri iluminarea, dar și a comuta microfonul pe modul pornit sau oprit. De asemenea, aceste 4 butoane sunt și ele iluminate pentru a le putea identifica foarte ușor în lumină scăzută.

În concluzie, HG9015G mi se par foarte bune pentru prețul de numai 180 lei (la reducere) și pentru calitatea oferită, atât prin materialele folosite dar și prin sunetul excepțional atât cel redat cât și cel obținut din microfon. Cu siguranță poate fi un cadou potrivit pentru orice iubitor de jocuri video și nu numai.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente