Marvo K629G – O iei din alocație

Dacă ești un gamer dedicat, cu siguranță îți dorești o tastatură cu foarte multe funcții, iluminată, dar poate nu întotdeauna îți și permiți modelul dorit. A venit momentul să afli de noua tastatură Marvo K629G, ce îți oferă caracteristicile importante ale unor alte tastaturi, momentan fiind redusă la doar 55 lei. Pe lângă aspectul foarte colorat ce îl oferă marginea roșie ce o înconjoară, tastatura este foarte solidă, nu foarte înaltă și se bucură de iluminare Rainbow, blocarea tastei „Windows” pentru a evita apăsarea din greșeală în timpul jocurilor dar și tastele multimedia ce pot controla sunetul, iar 19 dintre taste se bucură și de funcția anti-ghosting ce le permite să fie apăsate simultan.

Specificații
Număr taste: 104
Contacte: membrană
Cursa taste: 3.0 ± 0.3 mm
Fiabilitate taste: 3 milioane apăsări
Forță acționare: 60 ± 10 g
Iluminare: Rainbow
Conectare: USB 2.0 (cu fir, 1.5 m)
Compatibilitate: Windows (7 sau mai nou)

Dacă nu îți dorești o tastatură gălăgioasă cum sunt cele mecanice K629G este alegerea perfectă, aceasta având contactele pe membrană, fiind mult mai silențioasă. Materialele folosite par de foarte bună calitate, totul fiind de plastic dur, fără părți cauciucate ce se pot deteriora. Iluminarea este pe modul Rainbow și trece spre stânga sau dreapta, pe diferite intensități ce se pot seta foarte ușor, sau chiar se poate dezactiva total iluminarea folosind o tastă. Ledurile dedicate NumLock, CapsLock și ScrollLock arată foarte bine când sunt aprinse, având o culoare albastră. În partea inferioară, tastatura are piciorușele ce o ajută să se încline mai mult către utilizator dar și trei găurele ce ajută la scurgerea lichidului vărsat accidental pe ea, așa că nu veți avea probleme deloc, cei de la Marvo încercând să aducă această protecție pe toate tastaturile nou lansate.

Dacă ai citit articolul până aici și nu te-ai oprit să faci o comandă online, s-ar putea să regreți și să pierzi oferta de doar 55 lei. Îți garantez că nu primești un produs mai bun în gama asta de preț și dacă tot e perioada sărbătorilor, cu siguranță e potrivită și pentru un cadou oferit celor dragi.

0 comments
1 like

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente