Marvo KG954G – Disco, Disco! Party, Party!

Pe parcursul timpului v-am tot povestit despre tastaturile Marvo, cu luminițe, fără, unele pe membrană, altele mecanice, toate la un preț excelent față de ce oferă concurența. Acum vorbim de KG954G, un adevărat glob plin de luminițe și cu o funcționalitate uimitoare.

Specificații
Număr taste: 104
Tip contact: Mecanic Outemu (rosu)
Cursa taste: 3.6 ± 0.2 mm
Fiabilitate taste: ≥ 50 milioane apăsări
Forța acționare: 55 ± 7 g
Funcții multimedia: Nu
Funcții gaming: Anti-ghosting integral
Configurare avansată: Da, cu driver dedicat
Special: rama iluminată 360 de grade, 13 efecte speciale selectabile
Iluminare: RGB
Conectare: USB 2.0 (cablu 1.6 m)
Compatibilitate: Windows (7 sau mai nou)
Garantie: 24 luni
EAN: 6932391919590
SKU: MARVO_KG954G

„Dotată” cu contacte mecanice Outemu roșii, KG954G vă garantează un timp de răspuns instant la apăsarea oricărei taste, astfel că orice gamer va primi reacția pe care o așteaptă, exact când și-o dorește. Acum va trece în tabăra profesioniștilor și nu mai poate da vina pe tastatură. Aceasta beneficiază și de funcția NKRO ce permite apăsarea mai multor taste simultan fără a se bloca.

Sistemul de iluminare RGB prezent la Marvo KG954G este unul ce depășește orice așteptări. Cele 104 taste pot fi iluminate după bunul plac folosind cele 13 efecte speciale predefinite sau le puteți personaliza din modul „Gamer” astfel încât să setați culoarea dorită pentru tastele folosite frecvent în joc și altă culoare pentru restul tastelor, sau chiar le puteți lăsa neiluminate. Însă asul din mânecă este oferit în premieră de rama laterală iluminată la 360 grade. Înălțimea nu este una deranjantă iar efectul obținut merită toți banii. Aceasta iluminează foarte puternic și alături de un mousepad Marvo XL vă veți putea bucura de o senzație unică.

Marvo KG954G se bucură de o aplicație ce poate seta diferite comenzi macro pentru taste, se poate seta modul de iluminare, culorile folosite dar și viteza efectelor, toate acestea putând fi configurate pentru mai multe profiluri, fie că doriți configurarea tastaturii pentru diferite jocuri, fie că sunt mai mulți utilizatori la același PC. De asemenea, este posibilă și dezactivarea temporară a tastei Windows pentru a nu o apăsa accidental în timpul jocurilor.

Carcasa este fără margini, construită din plastic foarte solid de culoare albă și ajută mult iluminarea laterală. În partea superioară, contactele mecanice sunt amplasate pe un panou fabricat din metal. Acestea sunt validate pentru mai mult de 50 de milioane de apăsări și pot fi detașate foarte ușor pentru o bună curățare. La nevoie se pot înlocui cu rezervele oferite în pachet. Cablul este foarte solid, îmbrăcat în material textil, cu o lungime de 1.6m.

Un aspect important pentru un gamer este și sunetul provocat de tastele mecanice. În cazul KG954G mi se pare ok, acceptabil, mai ales că atunci când ești într-un joc vei avea căștile pe cap. Alt detaliu legat de sunet ce m-a deranjat puțin, eu fiind iubitor de tastaturi pe membrană, este un ecou metalic ce se aude după apăsarea tastelor și în liniște totală eu îl observ foarte ușor. (atât sunetul tastelor cât și ecoul pot fi ascultate în recenzia video de mai jos)

În concluzie, tastatura Marvo KG954G vă oferă o iluminare avansată față de alte modele și o funcționalitate fără reproș pentru o lungă perioadă de timp, la un preț de numai 319,18 lei. În continuare vă invit să urmăriți și o prezentare video.

0 comments
1 like

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente