Mousepad-ul din aluminiu cu touch și iluminare!

Așa cum v-am obișnuit, vom vorbi puțin despre un mousepad mai special, mai pe gustul meu. Timp de peste cinci ani am avut un mousepad cauciucat, foarte dur, pe care îl dețin și în prezent și nu prezintă mai deloc semne de uzură, doar că nu îl mai folosesc, trecând pe unul cât tot biroul, cu iluminare, doar că are un dezavantaj, e textil. Nu spun că mousepad-urile din material textil sunt neapărat rele, nu sunt deloc, doar că unii preferă o suprafață mai dură pe care să plimbe mouse-ul.

Sandberg vine cu ceva inovativ dar în același timp păstrează anumite caracteristici ce se regăsesc în cererea publicului țintă, gamerii. Cu dimensiunile de 34 cm lungime, 24.5 cm lățime și doar 2.5mm înățime, mousepad-ul Sandberg Touch RGB Aluminium este o placă mare de aluminiu foarte solid ce se bucură de iluminare RGB în șapte moduri și de o zonă ce controlează această iluminare prin touch, la o simplă atingere.

Mousepad-ul are un design simplu, serios, fără „colorăciuni” pe suprafața unde veți plimba mouse-ul, fiind prezentă doar sigla Sandberg în colțul din dreapta jos și evidențiată zona de touch cu puțină iluminare. În partea de sus găsim o mică placă metalică foarte atent realizată ce ascunde panoul de control și din care pleacă firul pentru a asigura alimentarea iluminării RGB ce se găsește și pe lateral. În partea inferioară găsim 5 zone cauciucate (pe colțuri și în centru) ce ajută la stabilitatea acestuia pe orice tip de birou și nu va aluneca nici dacă veți încerca din greu să-l mișcați.

Sandberg Touch RGB Aluminium are nevoie de o conexiune prin USB la PC pentru a alimenta cu curent iluminarea RGB, iar dacă nu doriți să folosiți iluminarea, din păcate nu puteți renunța la cablu cum e în cazul altor mousepad-uri ce aveau un conector în consolă din care pur și simplu scoteați cablul. Veți fi nevoiți să trăiți cu acel fir chiar dacă nu-l veți conecta în vreo sursă de curent. Pe de altă parte, cablul este de o lungime considerabilă și este de bună calitate, îmbrăcat în material textil.

Dacă vă place, îl puteți achiziționa la prețul de 169 lei și aveți garanția că îl veți lua pentru o lungă perioadă de timp, fiind fabricat din materiale foarte rezistente.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente