Sandberg Survivor Torch Powerbank 10400 – Recenzie

Câți dintre voi mergeți în expediții? Câți sunteți dornici de aventură? Câți vă plimbați noaptea prin pădure? Probabil puțini, însă tot veți găsi utilă lanterna Sandberg Survivor Torch Powerbank 10400. Ce poate să facă? E o lanternă, luminează! Bine, cu ce e așa specială? Păi se încarcă prin USB, nu trebuie să stați cu tradiționalele baterii după voi.

Pe lângă asta, bateria inclusă are o capacitate de 10400 mAh și vă poate încărca și smartphone-u (o cameră foto, cum e cazul meu) sau orice alt device ce se încarcă prin USB în locații unde nu veți avea priză. Pe lângă asta, lanterna beneficiază și de un ciocan cu care puteți sparge geamul în caz de nevoie și un cuțit pentru a tăia centura de siguranță a mașinii. Survivor Torch Powerbank 10400 se încarcă de la priză în aproximativ 8 ore și poate lumina pe trei trepte, pe cea mai intensă acumulatorul rezistând până la 13 ore, iar pe modul de pericol (un mod ce se aprinde intermitent) poate ilumina până la 24 de ore. Aceasta funcționează la temperaturi între -15°C și 45°C și este protejată împotriva apei, prafului și șocurilor prin certificarea IP68, dar nu vă invit să vă jucați cu ea pe sub apă. Puterea ledului este de 3W 200 lumeni și oferă o lumină albă, puternică în orice condiții. Dimensiunile sunt puțin mari după părerea mea și nu oferă o portabilitate prea bună, lungimea este de 22,6cm iar grosimea are un diametru de 4,4cm, și greutatea fiind o mică problemă, Sandberg Survivor Torch Powerbank 10400 cântărind nu mai puțin de 315g.

Sandberg Survivor Torch Powerbank 10400 poate fi achiziționată la prețul de 249 de lei și vă poate ajuta enorm în condiții extreme. Voi aveți nevoie de ea?

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente