Periferice next level de la Marvo – mouse-ul G940 și mousepad-ul MG-10

Pentru că spațiul de lucru al unui gamer e foarte important, mulți dintre aceștia iubesc să-și personalizeze unitatea cu fel de fel de componente sau coolere ce suporta iluminarea RGB, poate chiar și modificări extreme de watercooling sau montarea pc-ului pe perete. Desigur, o mare parte din impactul vizual o au și perifericele de pe birou, acestea bucurându-se și ele de iluminare, ba chiar noul trend de mousepad cât biroul (acum și iluminat), ce oferă un spațiu nemărginit de deplasare a mouse-ului.

Mouse-ul Marvo G940

Cu specificații ce depășesc multe alte branduri competitive, G940 oferă performanță pe fiecare domeniu și asigură o funcționalitate de lungă durată. Mouse-ul se bucură de un senzor optic Pixart 3325 și DPI ajustabil între 100 și 10.000 cu o configurare avansată în aplicația dedicată. Designul este realizat având la bază dorința jucătorilor din lumea sporturilor electronice și oferă confort și stabilitate, indiferent de mâna utilizată, acesta fiind ambidextru și putând fi utilizat cu toate tipurile de prize (palm, claw, etc.). G940 beneficiază de nouă butoane complet programabile, câte două pe fiecare laterală, perfecte pentru o acționare rapidă, dar și două în spatele rotiței ce au rol de a schimba valoarea DPI-ului. Tot în aplicație puteți configura și modul de iluminare, precum și intensitatea sau viteaza acestuia, setarea diferitelor funcții macro sau chiar modificarea treptelor de DPI.

Specificații Marvo G940
Senzor Optic: Pixart 3325
Sensibilitate: 10000 dpi, ajustabili (100 ~ 10000)
Butoane: 9 (programabile)
Viteza: 100 ips
Accelerație: 20 g
Rata raportare: 125, 250, 500, 1000 Hz
Configurare avansata: Da (sensibilitate, macro, iluminare, profiluri)
Special design ergonomic cu profil înalt (42 mm), oferă suport optim pentru podul palmei
Iluminare RGB: 16 milioane culori
Conectare: USB 2.0 (cablu 1.7 m)
Compatibilitate: Windows (7 sau mai nou)
Mousepad inclus Nu
Garanție: 24 luni

Mousepad Marvo MG-10

Pentru că întotdeauna un gamer are nevoie de un mousepad mai mare, noile modele XL se potrivesc perfect cerințelor acestora. Cu 80cm lungime, 31cm lățime și doar 4mm înălțime, MG-10 se va întinde pe tot biroul și în acest fel nu vei rămâne fără mousepad când vei alerga inamicii cu ținta. Suprafața textilă este potrivită pentru orice mouse și nu va aluneca niciodată, datorită fixării foarte bună a materialului cauciucat din partea inferioară. Sistemul de iluminare este integrat foarte bine pe margine și poate fi controlat printr-un buton ce schimbă între șapte culori și trei efecte RGB, printr-o simplă apăsare. Fiind de dimensiuni foarte mari, pe el veți putea așeza orice model de tastatură și kitul vostru va fi complet.
O situație drăguță întâmpinată de mine a fost atunci când PC-ul era stins iar mousepad-ul lumina. Eu având funcția „Wake-On-Lan” activată, aceasta alimentând portul USB unde era conectat mousepad-ul Marvo MG-10. Soluția a venit foarte repede, fiind nevoie doar să apăs puțin mai lung acel buton al iluminării și s-a stins complet.

Specificații Marvo MG-10
Conectare: USB 2.0 (cablu 2 m)
Suprafața: Textil
Special iluminare: 360 de grade cu 7 culori si 3 efecte RGB
Dimensiuni: 800 x 310 x 4 mm
Garanție: 24 luni

Voi folosiți un astfel de kit mouse, tastatură și mousepad iluminate?

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente