Perifericele de buget – Genesis Krypton 300 și Carbon 500 Maxi

Pentru că întotdeauna căutăm calitatea care să ne mulțumească dar să fie și la un preț pe care ni-l permitem, Genesis are rețeta perfectă și ne oferă mouse-ul Krypton 300 la sub 100 de lei și mousepad-ul Carbon 500 Maxi cu cele mai mari dimensiuni întâlnite de mine până în prezent la mai puțin de 50 de lei. De ce Genesis? Pentru că e un brand în care puteți avea încredere că produsele vor funcționa și după ce trece perioada de garanție, iar pentru astfel de produse magazinele încearcă să ocolească reparația/înlocuirea de cele mai multe ori.

Mouse-ul Genesis Krypton 300

Este un mouse ce se remarcă prin greutatea foarte redusă de numai 94 grame, această caracteristică remarcându-se prin ușurința cu care îl puteți controla, iar senzorul optic A3050 ce are o rezoluție maximă de 4000 DPI (ajustabilă în șase trepte) va reacționa foarte rapid la orice comandă. Designul ergonomic este special conceput dreptacilor și materialele de înaltă calitate sunt foarte plăcute la atingere, îndemând jucătorul să nu-l lase din mână. Mouse-ul are pe partea stângă două butoane programabile, cât și în partea superioasă, în spatele rotiței butoanele ce au rolul implicit de a schimba valoarea DPI-ului dar le puteți schimba dacă doriți acest lucru. Toate acestea și multe altele se pot personaliza în aplicația dedicată. Tot aici puteți configura și iluminarea, puteți crea diferite comenzi macro, funcții speciale cum ar fi triplu-click, toate acestea putând fi grupate pe profiluri diferite. Contactele HUANO pentru click-urile principale au o fiabilitate garantată de peste 20 de milioane de apăsări.

Specificații
Tip mouse: Cu fir
Interfață: USB
Tehnologie: Optic
Rezoluție maximă: 4000 dpi
Număr butoane: 7
Rotite scroll: 1
Culoare Negru
Iluminare: Da
Culoare LED: RGB
Lungime cablu: 1.8 m
Greutate: 94 g

Mousepad-ul Carbon 500 Maxi

Este de departe mousepad-ul cu suprafața cea mai mare pe care l-am întâlnit, având 90cm lungime, 45cm lățime și doar 2.5mm înălțime, este foarte potrivit dacă doriți să vă acoperiți întregul birou, fiind de o culoare sobră, fiind destul de simplu și serios. Suprafața textilă asigură o precizie foarte ridicată pentru orice mouse folosiți (senzor cu laser sau optic) și nu va aluneca deloc pe birou datorită bazei cauciucate. Marginile sunt cusute și oferă o utilizare de lungă durată, fără ca acesta să se deșire sau să se strice. De asemenea, dacă vărsați accidental diferite lichide pe el nu trebuie să vă faceți griji, îl puteți spăla foarte ușor și se va curăța, Carbon 500 Maxi fiind waterproof.

Cu siguranță merită cumpărate la un preț așa mic iar calitatea nu vă va dezamăgi. Veți merge la magazin pentru și mai multe periferice Genesis.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente