Prima experiență cu GeForce NOW – Beta

Poate unii deja știți că sunt pasionat de jocurile video și de o perioadă bună de timp le testez și le joc înainte de lansarea oficială, uneori lăsându-mi și părerile în recenzii pe SteamGames.ro . Voi publica și aici articolele mele legate de gaming.

Așa cum v-am anunțat la începutul anului, NVIDIA a lansat serviciul GeForce NOW, o variantă de a te distra și a juca cele mai pretențioase titluri chiar dacă deții un pc foarte slab sau chiar laptop, fie ele și fără placă video, procesor performant sau cu puțină memorie ram, tot ce este MUSAI fiind o conexiune foarte bună la internet. Înainte să trecem la experiența pe care am avut-o, voi lăsa mai jos specificațiile minime pentru a rula acest serviciu:

Cerințe minime pentru PC

Windows 7 sau mai nou, doar pe 64bit
Internet la viteză minimă de 15Mbps pentru 720p 60fps și 25Mbps pentru 1080p 60fps.
Orice mouse și tastatură (recomandate pe USB)
Gamepad-urile acceptate sunt:
Sony DualShock 4 pentru PlayStation 4 ( prin USB sau Bluetooth)
Logitech Gamepad F310/F510/F710
Microsoft Xbox 360 sau Xbox One conectate prin fir.
Procesor Dual core X86 CPU cu 2.0GHz sau mai rapid
4GB spațiu pe HDD
O placă video ce suportă minim DirectX 9 (Seria NVIDIA GeForce 600 sau mai noi, seria AMD Radeon HD 3000 sau mai noi, seria Intel HD Graphics 2000 sau mai noi)

Desigur, serviciul este disponibil și pentru MAC sau SHIELD TV dar asta ne interesează mai puțin 🙂 Dacă pe voi vă interesează aveți AICI specificațiile complete.

Așadar, astăzi în jurul orei 19 am primit un email prin care am fost informat că am primit acces BETA pentru GeForce NOW (cerere pe care o făcusem încă de la începutul anului) și l-am instalat degrabă și am făcut un live pe canalul de youtube JocuriMOCA (ce se regăsește la finalul articolului) în care am testat câteva titluri alături de privitori.

––––

Continuarea articolului o găsiţi aici şi puteţi vedea cum se comportă GeForce NOW rulând diferite jocuri, puteţi citi opinii sau afla mai multe informaţii despre acest serviciu.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente