Singurul mousepad cu perniță pe toată lungimea? Sandberg Desk Pad Pro XXL

De ceva timp au apărut modele de mousepad ce sunt din ce în ce mai mari, ce acoperă tot biroul și nu mai e nevoie să-ți faci griji că ai o porțiune limitată în care trebuie să te încadrezi cu mouse-ul. Sandberg Desk Pad Pro XXL e un monstru de 71,2 cm lungime, 35 cm lățime și 2.3 cm înălțime. E un mousepad sobru, fără briz-briz-uri și „colorăciuni”, fără luminițe și alte cabluri ce te încurcă prin spatele biroului. Suprafața este realizată din material textil și mouse-ul alunecă foarte ușor. Singurul element de branding este sigla Sandberg în dreapta jos, iar cu toate astea, simplitatea vine și cu inovări la care te-ai gândit și tu de-a lungul timpului dar nu ai găsit nicăieri această caracteristică pusă în practică- pernă pentru încheieturile mâinilor pe toată lungimea mousepad-ului. Aceasta te va ajuta să te relaxezi și să petreci mai mult timp în fața pc-ului, deși nu cred că până acum te-ar fi oprit ceva. Perna este destul de moale și după ce e aplicată o anumită greutate pe ea (deși eu am apăsat mai tare decât ar fi trebuit) revine foarte ușor la forma inițială, ceea ce înseamnă că buretele din interior este de calitate și are acea funcție de „memorie”. Mousepad-ul este foarte stabil, făcând o priză foarte bună cu orice suprafață datorită bazei cauciucate, astfel nu se va misca de pe birou indiferent cât de agitați veți fi când manevrați mouse-ul și tastatura. Pe margine acesta beneficiază de o cusătură foarte serioasă ce împierdică agățarea și deteriorarea.

În concluzie, Sandberg Desk Pad Pro XXL aduce ceva nou și nu întotdeauna va fi bine primit de către public. Pad-ul poate fi achiziționat la prețul de 199 lei de pe site-ul oficial. Tu ce părere ai despre acest design cu pernă pentru încheieturi?

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente