SteelSeries Rival 600

SteelSeries Rival 600 este un mouse cu caracteristici de top, considerat de cele mai multe publicații drept cel mai bun mouse de gaming al anului 2018. Acesta aduce cel mai avansat sistem de senzori duali, TrueMove3+, ce funcționează chiar și atunci când mouse-ul este ridicat 2mm de pe birou. Pentru prima oară ai control total, chiar și din aer. Rival 600 are șapte butoane complet programabile. De asemenea, iluminarea RGB este una deosebită, fiind împărțită în 8 zone ce pot lucra împreună sau separat. Datorită acestei funcții, designul va deveni unic pentru fiecare utilizator ce va profita la maximum și își va personaliza mouse-ul.

Specificații tehnice
Senzor
Senzor: SteelSeries TrueMove3+ Dual
Primul senzor: TrueMove 3 Optical Gaming Sensor
Al doilea senzor: Depth Sensing Linear Optical Detection
CPI: 100–12000
IPS: 350+, pe suprafeţe SteelSeries QcK
Accelerare: 50G
Distanţă de ridicare: 0.5–2 mm

Design
Structura: Plastic întărit
Formă: Dreptaci
Stil de prindere: Universal
Comutator click-uri: SteelSeries Switch – rezistent la 60 de milioane de apăsări
Iluminare: 8 zone RGB controlate independent
Greutate: 96g (până la 128g)
Lungime: 131mm
Lăţime: 62mm în faţă, 62mm în mijloc, 69mm în spate
Înălţime: 27mm în faţă, 43mm în spate
Cablu: detaşabil, cauciucat
Lungime cablu: 2m

Compatibilitate
Sistem de operare: Windows, Mac şi Linux. Necesar port USB.
Aplicaţie: SteelSeries Engine 3.11.10, pentru Windows (7 sau mai nou) şi Mac OSX (10.8 sau mai nou)

Conţinut cutie
Mouse de gaming Rival 600
Ghid informativ
Cablu USB detaşabil
Greutăţile într-o carcasă de cauciuc

Așa cum se cuvine oricărui mouse de gaming, Rival 600 este fabricat din materiale foarte rezistente, prinderile exterioare fiind din silicon, ce asigură stabilitatea în mână și evită orice alunecare. Click-urile acționează comutatoare mecanice ce garantează peste 60 de milioane de apăsări. Rival 600 poate ajunge la greutatea perfectă datorită celor opt greutăți de câte 4g ce se pot adăuga pe laterale. În acest fel poți personaliza greutatea după bunul plac, echilibrul trebuie să fie perfect de fiecare dată când te joci. Fără aceste greutăți, Rival 600 cântărește 96g, iar dacă le adaugi pe toate opt, vei ajunge la 128g.

Pe lângă setările de bază în personalizare, aplicația SteelSeries Engine oferă posibilitatea de a accesa multe alte funcții ale acestei iluminări RGB în opt zone. Printre cele mai importante e funcția pentru Discord, ce oferă posibilitatea de a vedea notificările sau atunci când colegii de canal discută, iluminându-se porțiuni pentru fiecare în parte. O altă funcție drăguță e Audio Visualizer, cele două canale luminoase „dansând” după ritmul sunetului de pe PC, fie că e vorba de un joc sau o melodie. Aveți și câteva jocuri ce pot fi sincronizate cu Rival 600: CS:GO, Dota 2, Minecraft, Utopia 9, iFeelPixel.

SteelSeries Rival 600 este un mouse de top ce mi-a depășit toate așteptările, pe care îl găsiți (momentan, la reducere) la 365 lei. Dacă aveți nevoie să reglați greutatea dar și să setați diferite funcții foarte inteligente iluminării RGB, Rival 600 e alegerea perfectă. Se așează foarte bine în mână și materialele folosite sunt foarte solide și rezistente. Nu degeaba a fost declarat mouse-ul de gaming al anului 2018!

0 comments
2 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente