Sunet mai plin oriunde și oricând, cu cele mai noi boxe wireless Sony cu EXTRA BASS™

•nCalitate superioară a sunetului datorită noilor difuzoare X-Balanced încorporate pe modelele SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23
•nMuzică fără limite, datorită design-ului rezistent la apă, la praf și la șocuri
•nNoua gamă aduce un design modern, inclusiv structura compactă, ușoară și portabilă a noului model SRS-XB23

Sony anunță actualizarea gamei sale de boxe wireless EXTRA BASSTM și lansează noile modele SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23. Cu o calitate impecabilă a sunetului si o structură robustă pusă în valoare de un design de top, utilizatorii se pot bucura de o experiență de audiție îmbunătățită oriunde și oricând.

Sunet care merită împărtășit

Sunet EXTRA BASSTM
Utilizatorii se pot bucura de un bass puternic oriunde s-ar afla, datorită celor mai recente modele de boxe wireless. Gama de boxe wireless XB oferă sunet EXTRA BASSTM, datorită tehnogiei de top Sony prezentată mai jos.

Boxe cu tehnologia X-Balance
Noua tehnologie X-Balanced a boxelor Sony oferă o calitate audio înaltă și o presiune puternică a sunetului pentru o experiență de audiție mai plină, mai profundă și mai satisfăcătoare. Forma non-circulară a boxei maximizează scena de sunet a diafragmei difuzorului, crescând presiunea acustică, pentru un bass mai puternic. De asemenea, reduce oscilația driverului, menținând aceeași presiune a sunetului, ceea ce duce la mai puține distorsiuni. De exemplu, nivelul presiunii sonore a modelului XB33 a crescut cu aproximativ 30%, iar rata de distorsiune a fost redusă cu aproximativ 25% față de modelul anterior (SRS-XB32).

Spre deosebire de diafragma circulară a unei boxe obișnuite, difuzorul X-Balanced al modelului XB43 are o diafragmă aproape dreptunghiulară. Sistemul său de difuzoare cu două elemente combină un woofer pentru frecvențe joase și frecvențe mediane, cu un tweeter dedicat pentru frecvențe înalte. Rezultatul este un sunet puternic, cu bass profund, și o claritate excepțională a vocii.

Difuzorul X-Balanced integrat în modelele XB33 și XB23 încorporează o nouă diafragmă non-circulară și are un design care permite sunetului să fie concentrat și în alte regiuni, în afara părții centrale. Astfel, acest design maximizează diafragma difuzorului, creând o presiune mai mare a sunetului și menținând, în același timp, aspectul compact al boxelor.

Con Mica Reinforced cellular (MRC) și protecție împotriva prafului
Conul MRC rigid și foarte ușor, alături de capacul de protecție împotriva prafului, contribuie la calitatea sunetului.

Radiatoare laterale pasive
Dispunerea radiatoarelor laterale pasive a fost, de asemenea, optimizată pentru toate cele trei modele cu scopul de a genera un bass clar.

Modul LIVE SOUND
Modul LIVE SOUND animă orice petrecere, oferind o experiență de audiție tridimensională, similară cu cea a unui concert live.

Mai multe activități, mai puține griji

Rezistență la apă, la praf și la rugină
Noile modele beneficiază de certificare IP67, astfel încât utilizatorii pot folosi boxele la plajă, în pădure, în deșert sau oriunde își doresc – acestea vor continua să redea muzica indiferent de densitatea peliculei de praf. Boxele sunt rezistente chiar și la apă sărată, așadar distracția poate continua chiar și la mare.

Rezistență la șocuri
Boxele au fost supuse unor teste de șoc intense, iar datorită noului design cu durabilitate sporită, acestea pot rezista loviturilor inevitabile, izbiturilor și zgârieturilor care apar odată cu utilizarea zilnică. Acum nici cele mai stângace accidente nu mai sunt o problemă și, chiar dacă sunt lovite sau zgâriate, boxele vor continua să funcționeze .

Distracție non-stop, într-un design îmbunătățit

Lumini
Utilizatorii pot recrea atmosfera unui festival de muzică datorită noului design modern al boxelor, care acum dispune și de o gamă multicoloră, cu iluminearea tweeter-ului și a difuzorului.
Aplicația Fiestable și Aplicația Sony | Music Centre
Utilizatorii pot folosi aplicația gratuită Fiestable pentru a crea o atmosferă de club plină de viață direct de pe smartphone. Astfel, luminile se pot sincroniza cu ritmul muzicii sau pot fi personalizate de către utilizatori pentru a se potrivi experienței pe care și-o doresc.

Boxele pot fi controlate chiar de pe ringul de dans, datorită aplicației Sony | Music Centre. Utilizatorii pot selecta playlist-ul preferat, pot programa redarea piesei următoare sau pot opri iluminarea pentru armonizarea experienței de ascultare cu starea de spirit.

Funcționalitatea Party Connect
În plus, datorită noi funcționalități Party Connect, utilizatorii pot conecta până la 100 de boxe wireless compatibile cu tehnologia BLUETOOTH®, pentru a sincroniza muzica și luminile, astfel încât toată lumea să danseze ascultând aceelași piesă.

Design nou, îmbunătățit
Noua gamă de boxe este disponibilă într-o paletă largă de culori, cu design îmbunătățit, care completează perfect orice încăpere. Compact, ușor și deloc greu de transportat, modelul XB23 se potrivește perfect în buzunarul unui rucsac sau în compartimentul pentru băuturi al scaunului de camping. De asemenea, este dotat cu o curea practică pentru a putea fi suspendat într-un cort sau într-un copac, în timpul unei călătorii de weekend.

USB-Type-C®
Utilizatorii pot încărca acum boxele prin USB-Type-C®.

Durata de viață a bateriei și conectivitate
Cu o durată de viață a bateriei de până la 24 de ore petrecerea poate continua toată noaptea. În plus, utilizatorii își pot conecta smartphone-ul prin USB Type-A pentru încărcarea bateriei , astfel încât telefonul să reziste la fel de mult ca energia lor. Aceștia pot asculta muzica preferată în timpul deplasărilor, conectând pur și simplu telefonul la boxe folosind tehnologiile Bluetooth® și NFC™ .

Prețuri și disponibilitate

Modelul SRS-XB43 va fi disponibil la prețul de aproximativ 1120 RON începând cu luna august, în două variante de culoare: negru și albastru.
Modelul SRS-XB33 va costa aproximativ 730 RON și va fi disponibil începând cu luna august în variantele de culoare negru, albastru, roșu și bej (taupe).
Modelul SRS-XB23 va costa aproximativ 580 RON și va fi disponibil începând cu luna august în variantele de culoare: negru, albastru, roșu, bej (taupe) și verde.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente