Marvo „FireWolf” G939 și MG11 – un fel de Howl la jumătate de preț

Povesteam zilele trecute despre perifericele de gaming cu skinul Howl din CS:GO, licențiate la SteelSeries, iar acum vorbim despre un set mouse și mousepad aproape identice, dar cu totul altfel, cu o grafică asemănătoare produsă de Marvo. Deși prețul e mult sub jumătate din setul concurent, Marvo oferă calitate ridicată și chiar iluminare în mousepad.

Dacă vreți șă aflați de ce e așa special skinul „Howl”, vă invit să citiți povestea acestuia.

Mouse Marvo G939

Cu designul specific din Counter-Strike: Global Offensive dar special conceput pentru orice jocuri de tip FPS, acesta beneficiază de senzorul optic Pixart 3325, butoane ce rezistă la peste 20 de milioane de apăsări dar și un DPI ajustabil de la 200 la 10000 prin intermediul unui buton cu șapte trepte. Părțile laterale anti-alunecare și profilul înalt conferă stabilitate și control de nivel ridicat potrivit pentru orice priză (palm sau claw). Iluminarea RGB este redată prin logo dar și puțin prin rotiță, iar cel mai spectaculos efect este cel oferit în zona inferioară, chiar în palmă. Când am văzut această zonă am avut un flashback din NFS Underground, unde aveam neoane instalate sub mașină.

Specificații
Tip mouse – Cu fir
Interfață – USB
Tehnologie – Optic
Rezoluție maximă – 10000 DPI
Număr butoane – 7
Rotițe scroll – 1
Culoare – Negru-Roșu
Iluminare – Da
Culoare LED – RGB
Lungime cablu – 1.8 m

G939 beneficiază și de o aplicație ce permite configurarea avansată și programarea celor 7 butoane după bunul plac, puteți alege unul din cele patru efecte de iluminare dar puteți modifica și viteza acestora, ba chiar și sensibilitatea, viteza rotiței sau viteză dublu-click-ului, toate acestea putând fi salvate pe profile diferite dacă vreți să vi le configurați pentru diferite jocuri, sau sunt mai mulți utilizatori la același pc.

Mousepad Marvo MG11

Pentru că orice mouse cu grafică tare trebuie să se plimbe pe un mousepad cu aceeași grafică tare, de data aceasta avem și o suprafață foarte lungă (800x310x4mm) pe care puteți pune și tastatura, în acest fel totul este la același nivel și lucrează perfect împreună. Iar partea cea mai tare e ILUMINAREA. Da, are iluminare RGB la 360 de grade în șapte culori și trei efecte, foarte ușor de schimbat prin consola din partea stângă sus la care se conectează un cablu USB cu o lungime de doi metri. Cu toate acestea, padul se încadrează perfect în categoria mousepad-urilor textile și poate fi rulat și transportat fără probleme. Suprafața textilă realizată din micro-fibre ajută mouse-ul și oferă precizie în orice click și timp de răspuns instant la apăsare. De asemenea, stabilitatea este foarte importantă și se realizează prin suprafața cauciucată din partea inferioară.

Specificații
Dimensiuni
Lungime – 800 mm
Lățime – 310 mm
Grosime – 4 mm
Culoare – Roșu-Negru
Material – Textil cu bază cauciucată
Iluminare LED – RGB

Pentru doar 126,46 lei poți achiziționa mouse-ul Marvo G939 iar pentru 125,98 mousepad-ul Marvo MG11. Orice alt comentariu nu mai are rost, o afacere mai bună nu puteți face și nici calitate mai bună nu veți găsi la banii ăștia.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente