SteelSeries Howl Edition – iubitorii CS:GO își pot lua un skin „Factory New”

Nu te poți numi gamer dacă n-ai încercat Counter-Strike: Global Offensive, versiunea îmbunătățită a bătrânului „1.6”. Iar dacă ai jucat chiar și 10 minute, sigur ai observat că armele au diferite înfățișări, mai colorate sau nu, mai detaliate sau mai simple, cu prețuri între 3 cenți și… 1815$ (în prezent), în funcție și de raritatea sau calitatea acestora. Da, ai citit bine, aproape 2000 de dolari pentru a schimba culoarea armei, vopsea ce nu aduce deloc beneficii în timpul jocului, fiind doar o îmbunătățire vizuală.

Povestea „Howl” este diferită. Valoarea sa de peste 2500$ nu este datorită culorii roșie sau a creaturii din design, ci a poveștii din spatele acestui design. Cum comunitatea poate crea diferite înfățișări pentru arme și le poate uploada pe „Workshop” pentru a primi aprecierea celorlalți membri, în urmă cu fix 5 ani, pe 30 martie 2014, un abțibild și o înfățișare pentru armă au fost încărcate sub numele „Howling Dawn”. Acestea au primit peste 4500 de aprecieri și după numai o lună acestea au fost adăugate oficial în joc, făcând parte din colecția „Huntsman”. Partea drăguță începe la numai trei luni distanță, atunci când utilizatorul Deviantart, CanisAlbus, a descoperit că i-a fost furată creația și folosită în CS:GO fără voia lui. La câteva zile, Valve (producătorul seriei Counter-Strike) a anunțat că a primit plângerea privind drepturile de autor și au retras skin-urile din joc. La ceva timp, echipa Valve a refăcut designul pentru a evita orice problemă în legătură cu drepturile de autor, dar a și păstrat elementele principale. Odată cu lansarea noului skin Howl, acesta se bucură de o categorie nouă de arme rare, „Contraband”, fiind singura la acest nivel.

Și pentru că nu putea să lipsească designul genial de pe periferice, CS:GO a încheiat o colaborare cu SteelSeries și au rezultat Rival 310 CS:GO Howl Edition și QcK+ Limited CS:GO Howl Edition, un set încărcat de istorie și melancolie pentru gameri, care ar trebui achiziționat de orice jucător de CS:GO ce trece de rangul Gold 🙂

Rival 310 CS:GO Howl Edition

Un mouse ce se bucură de primul senzor dedicat sporturilor electronice, TrueMove3, ce oferă depistare reală 1 la 1 a mișcării (distanța parcursă pe mousepad este redată exact pe monitor). Pe lângă grafica aplicată în ediția Howl, calitatea mouse-ului este cunoscută ca fiind la un nivel foarte ridicat, beneficiind pe laterale de silicon pur (în premieră) dar și de materiale plastice ranforsate cu fibre pentru creșterea durabilității și scăderea greutății. Proiectat pentru confort, are un design ce asigură echilibrul indiferent de priza folosită (palm sau claw). Față de majoritatea moușilor, Rival 310 Howl Edition are finisajul superior mat, iar amprentele nu vor fi niciodată vizibile. Butoanele beneficiază de contacte mecanice Omron ce garantează peste 50 de milioane de apăsări.

Specificații
Cod producător – STEEL_RIVAL310HE
Tip mouse – Cu fir
Interfață – USB
Senzor – Optic (SteelSeries TrueMove3)
DPI – 12000 dpi, ajustabili (100 ~ 12000)
Butoane – 6 (programabile)
Viteza – 350+ ips (pe suprafețe SteelSeries QcK)
Rotite scroll – 1
Culoare – Multi
Iluminare – Da
Culoare LED – RGB
Zone iluminare – Logo
Rotita scroll
Dimensiuni – 127.6 x 70.1 x 41.98 mm
Lungime cablu – 2 m
Greutate – 88.3 g

De asemenea, prin intermediul aplicației SteelSeries Engine 3 vei putea să-l personalizezi și să-ți creezi profile unde poți să-ți setezi stilul de iluminare, cât și viteza cu care se schimbă culorile, poți configura butoanele laterale și le poți atribui diferite funcții, după bunul plac. Toate aceste setări de personalizare se salvează direct în mouse, datorită memoriei integrate de care acesta dispune. Rezoluția poate fi ajustată între 100 și 12000 DPI în funcție de sensibilitatea dorită.

Pe lângă toate avantajele prezentate mai sus, este extrem de confortabil și se așează foarte bine în mână, dar SteelSeries Rival 310 CS:GO Howl Edition are și minusuri din punctul meu de vedere, cel puțin unul ce m-a deranjat încă din unboxing, cablul cauciucat ce nu este îmbrăcat în material textil și se încurcă foarte repede sau nu alunecă destul de ușor pe birou.

SteelSeries QcK+ Limited CS:GO Howl Edition

Pentru că orice mouse legendar trebuie să „zburde” pe o adevărată arenă, QcK+ Howl Edition oferă o suprafață mai mult decât perfectă pentru orice fel de activități, beneficiind și de dimensiuni foarte generoase, cu greu având loc pe biroul meu, însă senzația pe care o ai atunci când poți sta liniștit cu mâna pe mouse fără să simți vreo trecere de la nivelul biroului la mousepad este foarte plăcută, mai ales că poți mișca mouse-ul foarte mult fără să găsești marginea. Acesta este fabricat dintr-un material micro-textil de calitate foarte înaltă, cu o textură ce garantează urmărirea precisă a mișcărilor mouse-ului. Ideal pentru gameri dar și pentru cei ce lucrează în domeniul graficii digitale, SteelSeries QcK+ Limited CS:GO Howl Edition are nu mai puțin de 45cm x 40cm și o înălțime de doar 3mm, marginea cusută și o bază cauciucată ce se fixează foarte bine de birou și împiedică alunecarea.

Specificații
Cod producator – STEEL_QCKPLUSLHE
Lungime – 450 mm
Latime – 400 mm
Grosime – 3 mm
Material – Textil cu baza cauciucata

În continuare te invit să urmărești o prezentare video a setului Rival 310 CS:GO Howl Edition și QcK+ Limited CS:GO Howl Edition.

2 comments
0 likes

Related posts

Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente