Marvo KG914G – iubire reciprocă

Iată că după recenzia mouse-ului de gaming Marvo G955 am ocazia să testez și o tastatură de numai 200 lei ce poate concura cu ușurință cu produsele altor branduri ce costă chiar și de trei ori mai mult. Marvo KG914G este o tastatură mecanică de dimensiuni foarte reduse (datorită și faptului că a fost eliminată în totalitate partea cu „numpad” și s-a economisit spațiul celor 17 taste), iluminare RGB cu foarte multe setări disponibile, taste programabile și multe altele. Conexiunea se face printr-un cablu îmbrăcat în material textil ce are o lungime de 1.8m, iar la capătul căruia se află o mufă USB 2.0.

Gândită pentru gamerii ce nu au foarte mult loc pe birou, KG914G are 87 de taste ce beneficiază de contacte mecanice roșii ce pot fi apăsate (de 50 de milioane de ori, după spusele Marvo) simultan fără a bloca tastatura, datorită tehnologiei anti-ghosting NKRO. Comparativ cu alte tastaturi mecanice, aceasta se remarcă prin faptul că este mult mai silențioasă. Deși nu dispune de un suport pentru podul palmelor, după o lungă utilizare nu simți nevoia de așa ceva. Înălțimea tastaturii este ok, pe partea inferioară-spate existând și două piciorușe ce ridică tastatura și o înclină mai mult spre utilizator.

Iluminarea RGB se realizează prin LED-uri individuale pentru fiecare tastă având atât rol estetic cât și de a-i ajuta pe începători să vadă tastele în lumină scăzută. Aceasta dispune de mai multe moduri ce pot fi schimbate atât prin apăsarea tastelor dedicate, cât și prin aplicație. Totodată se poate configura iluminarea pentru fiecare joc în parte. Tastatura dispune de următoarele moduri de iluminare: Color Loop, Respire, Fixed on, Ripples shining, Reaction, Flash away, Sine wave, Raindrops, Neon stream, Rainbow wheel, Adom, Stars twinkle, Shadow disappear, Retro snake și Game Mode.

KG914G permite utilizatorilor să-și creeze profiluri în care pot personaliza tot ce-și doresc. Se pot seta chiar și comenzi macro pentru anumite taste. De asemenea, tasta „Windows” poate fi blocată temporar pentru a nu o apăsa accidental în timpul jocului. Un alt plus ar fi funcțiile de pe anumite taste, cum ar fi deschiderea unui browser, client de email sau chiar a calculatorului. Desigur, nici tastele media nu lipsesc și poți schimba între melodii sau poți da play/stop/pauză, dar există și taste pentru a pune pe mute sau a modifica volumul.

Designul este foarte compact și materialele folosite sunt de foarte bună calitate. Stabilitatea pe birou este foarte bună, datorită piciorușelor cauciucate nu alunecă deloc. Mi-a plăcut prinderea în trei puncte a tastei „Space” pe care chiar dacă o apeși de pe o margine va culisa foarte ușor. Un alt lucru ce poate conta pentru un gamer și ține de aspect este fontul folosit pentru taste, lucru ce atrage atenția încă de la început, fiind foarte plăcut.

În concluzie, Marvo KG914G este o tastatură ce merită atenția voastră. Prețul este foarte bun pentru ce oferă, iar cu banii economisiți puteți achiziționa cele mai noi jocuri sau chiar alte periferice (poate o pereche de căști, poate un mouse) pentru a îmbunătăți experiența de gamer. Nu rămâne decât să vă invit să urmăriți mai jos o prezentare video cu această tastatură.
Nu uita, Marvo te iubește! 🙂

1 comments
1 like

Related posts

Comments

  • […] dorești și nu costă deloc mult, îți mai rămân și bani! După ce am testat tastatura Marvo KG914G și am primit foarte mult feedback, […] Read More[…] dorești și nu costă deloc mult, îți mai rămân și bani! După ce am testat tastatura Marvo KG914G și am primit foarte mult feedback, mai ales pe YouTube, acum vă prezint fratele mai mare. KG925G […] Read Less

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente