Marvo KG925G – tancul cu taste

Dacă ai nevoie să schimbi tastatura, cu siguranță vrei Marvo KG925G, nu doar pentru că arată demențial, nu pentru că e iluminată, ci pentru că face tot ce-ți dorești și nu costă deloc mult, îți mai rămân și bani! După ce am testat tastatura Marvo KG914G și am primit foarte mult feedback, mai ales pe YouTube, acum vă prezint fratele mai mare. KG925G e mult mai elegantă, mult mai solidă, dar și mai prietenoasă datorită suportului foarte lat pentru podul palmelor. Și de această dată vorbim despre o tastatură mecanică, potrivită pentru pasionații de jocuri video ce așteaptă instant o reacție atunci când apasă o tastă. Contactele Outemu roșii garantează peste 50 de milioane de apăsări, iar sistemul anti-ghosting NKRO se asigură că nu vei avea probleme de apăsare, permițând tuturor tastelor să lucreze împreună fără a bloca tastatura. Așa cum ne-am obișnuit, tastatura este iluminată cu leduri RGB individuale pentru toate cele 104 taste ce pot fi colorate în foarte multe moduri. Tastatura nu este foarte gălăgioasă, iar în privința asta puteți să vă convingeți și voi dacă urmăriți filmulețul de mai jos în care am făcut și un astfel de test.

Specificații
Număr taste: 104
Tip contact: Mecanic Outemu (roșu)
Cursă taste: 3.8 ± 0.2 mm
Fiabilitate taste: ≥ 50 milioane apăsări
Forță acționare: 60 ± 5 g
Funcții multimedia: Da
Funcții gaming: Anti-ghosting integral
Configurare avansată: Da, cu driver dedicat
Special Design: frameless cu suport lat detașabil pentru mâini
Iluminare: RGB
Conectare: USB 2.0 (cablu 1.8 m)
Compatibilitate Windows: (XP sau mai nou)

Aplicația dedicată permite programarea tastelor cu funcții macro, crearea de profiluri și configurarea iluminării. De asemenea, pot fi setate combinații de taste pentru a schimba modul de iluminare pentru jocuri diferite. Totodată, poate fi dezactivată temporar tasta „Windows” pentru a evita apăsarea accidentală în timpul jocurilor.

Designul este unul foarte compact și elegant. KG925G nu dispune de o margine suplimentară în exterior așa că nu va ocupa spațiul degeaba. Structura este din metal, printre cele mai solide pe care le-am văzut vreodată la o tastatură, în partea superioară având un finisaj elegant, o margine argintie. Piesa de rezistență este dată de suportul pentru podul palmelor ce se prinde cu ajutorul unor cleme de baza tastaturii și rămâne prins chiar dacă ridicați puțin tastatura. Acesta este foarte lat și ajută enorm la sesiunile lungi din jocurile video. Pentru întreaga tastatură s-a folosit o textură mată ce arată foarte bine și nu rămân deloc amprente sau particule de praf.

La momentul actual (în timpul reducerilor de Black Friday) o găsiți la 170 lei, prețul fiind redus de la 250 lei. V-o recomand cu căldură pentru că este diferită de orice altă tastatură mecanică. E foarte solidă și personalizabilă după gustul fiecăruia.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente