Sandberg IronStorm – construită pe o placă de metal

Mulți dintre noi preferăm lucrurile clasice, fără multe briz-briz-uri și cu prea multe funcții inutile. Principalele mele așteptări când vine vorba de o tastatură sunt legate de taste, să fie foarte silențioase și să nu fie înalte, de preferat pe membrană, e un lucru ce ține de gustul fiecăruia. Am fost norocos să descopăr că Sandberg IronStorm este o tastatură construită pe o placă METALICĂ, foarte solidă și foarte silențioasă. Deja sunt foarte mulțumit, funcționalitatea este cea de care am nevoie, iar în continuare există și diferite bonusuri în materie de design pentru a atrage un segment mai mare de public.

Specificații
Interfață USB
Lungime cablu: 1.8m
104 taste
10 taste multimedia
9 moduri de iluminare
Greutate: 1100g
Dimensiuni: 46.7 x 20.4 x 3.1 cm

În partea dinspre utilizator există o prelungire ce ajută la poziționarea podului palmelor, iar în laterale, cât și în partea de sus, sunt prezente ornamente tăiate din placa de metal, arătând extrem de bine. IronStorm nu alunecă deloc de pe birou datorită piciorușelor cauciucate ce o fixează perfect, acestea nu sunt foarte înalte, din acest motiv tastatura se integrează foarte bine, marginile având o trecere foarte lină către birou.

O altă caracteristică modernă este iluminarea, aceasta își poate schimba modul, puteți folosi un efect de „respirație”, să modificați viteza sau intensitatea luminii. Cablul este și el foarte rezistent, era de așteptat la asemenea tastatură, este îmbrăcat în material textil și are o lungime de 1.8 metri, terminându-se într-un conector USB. Altă funcție interesantă este cea prin care puteți „inversa” tastele WASD în locul săgeților, în acest fel veți apăsa săgețile iar PC-ul va crede că apăsați WASD. Poate se va dovedi utilă această funcție pentru anumite jocuri mai simple, sau de racing. Toate tastele din partea superioară, de la F1 la F12 au atribuite diferite funcții multimedia sau de a deschide un client de email, un browser sau chiar un calculator, pot fi folosite împreună cu tasta FN.

Adevărata frumusețe o descoperiți atunci când vă uitați sub tastatură. Puteți observa tot metal ce arată foarte bine, pe margine se poate observa iluminarea, iar în centru sunt prezente și două orificii ce au rol de a elimina lichidele vărsate accidental.

Eu sunt foarte încântat de IronStorm și mă minunez pe zi ce trece de designul foarte simplu, ce îmi dă senzația că totul e legat perfect într-o bucată de metal cu niște butoane și un cablu atașat.

Ce vă mai puteți dori de la o tastatură dacă aveți deja o structură extrem de solidă și o funcționalitate foarte bună? Să fie prețul bun, nu? Sandberg IronStorm costă doar 107 lei.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente