Tu ai nevoie de o baterie externă?

Pentru că toți suntem înconjurați de gadget-uri, de multe ori ni se întâmplă să rămânem cu ele fără baterie chiar atunci când avem nevoie mai mare. Cele mai multe amintiri neplăcute le aveți probabil din cauza telefoanelor, pentru că ele sunt cele mai comune. Eu nu am avut nevoie în general de o baterie externă, întotdeauna am avut telefoane cu baterie de peste 4000 mAh, fiind obișnuit să stau tot timpul cu internetul, bluetooth-ul și gps-ul pornite. Chiar și cu o utilizare intensă nu am avut probleme și mereu am rămas cu peste 30% baterie la finalul zilei. În cazul meu, însă, până în prezent am avut o mică baterie de 2000mAh pe care o folosesc doar pentru a alimenta un extender de semnal atunci când zbor cu o mini-dronă. Acesta are nevoie de alimentare, iar o antenuță stă foarte lejer conectată la o baterie externă ce se află într-un buzunar, fără să mă deranjeze cumva.

Deși folosesc o grămadă de jucărele, toate au nevoie de curent și pe toate am grijă să le încarc atunci când trebuie. Mai sunt momente, însă, când nu ai acces la o priză și trebuie să încarci anumite baterii pentru diverse camere sau poate chiar telefonul. Ce faci? Profiți de acumulatorul extern și îl încarci oriunde ai fi, chiar și în mers, pentru că nu te ține nimeni legat de un perete printr-un fir. Așa am ajuns la concluzia că-mi trebuie… just in case!

Cum vreau să fie? Păi mică și subțire, foarte ușoară și cu o capacitate de peste 4000mAh, să încarce măcar o dată telefonul, să pot încărca două baterii de cameră foto cu care pot face peste 5000 de poze, să pot încărca baterii de dronă ce țin peste două ore de zbor. Bun! Ce altceva? Doar trei funcții de bază: am nevoie de buton on/off, un indicator ce-mi arată atunci când primește și oferă curent, dar și de două porturi de USB pentru alimentarea a două dispozitive simultan.

După ce-am analizat piața, m-am oprit la Sandberg Saver Powerbank 5000, ce îmi satisface toate nevoile. Vine în pachet alături și de un cablu MicroUSB de 30 centimetri pe care îl pot lua cu mine foarte ușor pentru că ocupă puțin spațiu, iar dimensiunile sunt foarte reduse, de numai 9.5cm lungime, 6.4cm lățime și 1.3cm grosime, fiind foarte ușor de purtat în buzunarul pantalonilor, mai ales în diferitele gentuțe sau huse de la gadget-urile unui fotograf. Capacitatea de 5000mAh este mai mult decât am nevoie și poate încărca două dispozitive simultan pe porturi USB, având 5V/2.5A pe fiecare ieșire, în timp ce acumulatorului extern se încarcă la 5V/2A printr-un port MicroUSB.

Acumulatorul extern Sandberg Saver Powerbank 5000 poate fi achiziționat cu doar 69 de lei, iar pentru acest preț primiți și calitate, nu doar o soluție de rezervă, iar asta este cel mai important. Doar nu veți opta pentru produse asemănătoare la un preț mult mai mic să riscați să explodeze atunci când este la încărcat, conectat la priză sau chiar când vă veți conecta telefonul sau alt gadget.

0 comments
0 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente