Câștigă o pereche de căști wireless!


Salut din nou 🙂 a venit momentul și pentru primul giveaway de pe site, o pereche de căști fără fir pe care am testat-o și am scris despre ea chiar AICI. Pentru că majoritatea telefoanelor renunță la conectorul jack pentru căști, ușor-ușor veți fi nevoiți să treceți pe o pereche de căști fără fir, iar acum e momentul să obțineți una fără prea mari eforturi. Voi face astfel de giveaway-uri în fiecare lună, așa că nu strică să vă abonați la noutăți prin email.

Reiau câteva informații foarte utile din recenzie:

Blue Storm sunt gândite în special pentru dispozitivele mobile și se conectează prin bluetooth (4.1) la orice telefon mobil sau tabletă pe care le poate controla cu ușurință folosind butoanele pentru a schimba melodia, volumul sau a prelua apeluri. Totodată, acestea pot fi conectate și prin cablu (inclus în pachet) la orice dispozitiv și pot fi folosite la pc-ul de la birou. Căștile Sandberg Blue Storm au o autonomie de 10 ore de redat muzică, 13 ore de vorbit la telefon sau 250 de ore în așteptare. (…) Acestea funcționează la o distanță maximă de 10m (conform producătorilor) dar eu am reușit chiar mai mult de atât.

–> PAGINA CONCURSULUI ESTE AICI (CLICK) <---

Premiul a fost câștigat de Cătălin din Iași.

0 comments
4 likes

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente