Sandberg Blue Storm – căști wireless cu bass de excepție

Din ce în ce mai mulți oameni preferă căștile fără fir pentru a asculta muzică sau a vorbi la telefon. Ce urmează să vă prezint depășește orice așteptări în materie de performanță la un preț accesibil oricui (în România vânzându-se cu 140-170 lei). Blue Storm sunt gândite în special pentru dispozitivele mobile și se conectează prin bluetooth (4.1) la orice telefon mobil sau tabletă pe care le poate controla cu ușurință folosind butoanele pentru a schimba melodia, volumul sau a prelua apeluri. Totodată, acestea pot fi conectate și prin cablu (inclus în pachet) la orice dispozitiv și pot fi folosite la pc-ul de la birou. Căștile Sandberg Blue Storm au o autonomie de 10 ore de redat muzică, 13 ore de vorbit la telefon sau 250 de ore în așteptare. Încărcarea se face cu ajutorul unui cablu micro-usb inclus în pachet și durează aproximativ 5 ore umplerea acumulatorului de 380mAh. Acestea funcționează la o distanță maximă de 10m (conform producătorilor) dar eu am reușit chiar mai mult de atât.

Specificații
Căști:
Frecvență: 20 Hz – 20 kHz
Impedanță: 32 ohms
Sensibilitate: 108 dB
Diametru difuzoare: 40 mm

Microfon:
Frecvență: 30 Hz – 16 kHz
Impedanță: 2200 ohms
Sensibilitate: -52 dB
Omnidirecțional

Sandberg Blue Storm sunt foarte confortabile, cupele beneficiind de un burete foarte moale îmbrăcat în piele ecologică, iar partea de sus ce se așează pe cap este cauciucată. Cupele sunt pliabile și reglabile, ceea ce înseamnă că pot fi transportate ușor, fără să riscați să le rupeți. Acestea sunt prinse de structura căștilor printr-o mică nucă rotativă (sau ceva asemănător) ce permite ajustarea a câtorva grade pentru a se așeza mai bine pe cap. Balamalele împreună cu șina reglabilă sunt din metal de bună calitate și nu vor ceda foarte ușor. Culorile predominante sunt albastrul și negru, partea exterioară fiind foarte lucioasă și dând impresia de produs premium. Tot pe exterior există iluminarea cu leduri albastre ce se aprind atunci când căștile sunt în funcțiune.

Principalul panou de control se află pe partea dreaptă, acolo unde vom găsi 4 butoane amplasate pe partea din spate a carcasei, accesibile ușor. În ordinea de pe tricou, primul buton are rol de a porni-opri căștile, al 2-lea ajută la sincronizarea cu un dispozitiv, poate prelua un apel și pune pe pauză sau a porni o melodie, iar butoanele 3 și 4 ajută la schimbarea melodiei și modificarea volumului atunci când sunt apăsate lung. Sub aceste butoane găsim și conectorul micro-usb pe care îl veți folosi să încărcați căștile, iar mai jos este intrarea jack de 3.5mm în care se poate conecta cablul ce vine în pachet pentru folosirea la un dispozitiv ce nu are conexiune bluetooth. Pe partea din față este prezent și un microfon ce va fi folosit în momentul apelurilor, microfon ce își face treaba foarte bine.

Am rămas plăcut surprins de calitatea redării sunetelor, de volumul foarte ridicat pe care Sandberg Blue Storm îl poate avea dar și de bass-ul puternic pe care nu l-am întâlnit la fel de bun nici măcar pe căști de 5 ori mai scumpe. Am observat, însă, o oarecare diferență între conexiunea bluetooth și cea prin fir, cea din urmă având un bass mai slab.

În concluzie, căștile Sandberg Blue Storm sunt alegerea perfectă dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv fără fir de ascultat muzică dar și pentru apeluri ce se aud excelent, posibilitatea plierii cupelor reprezintă un avantaj și autonomia de peste 10 ore este mai mult decât suficientă, iar prețul este foarte mic pe lângă ce oferă acest produs.

1 comments
0 likes

Related posts

Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre mine

Salut! Eu sunt Cosmin și sunt pasionat de fotografie și de gaming. Aici voi posta conținut despre cele două cât și despre tehnologie, gadgeturi și alte surprize :)
Bine ai venit!

Categorii
Articole recente